3 tips om u en uw tweewieler de winter door te helpen

De winter staat weer voor de deur. De dagen worden donkerder en kouder. De zomer waarin de omstandigheden voor het rijden op uw favoriete tweewieler perfect waren is weer voorbij gevlogen. Het rijden in deze donkere koude periode is natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk. Benieuwd hoe u het rijden op uw tweewieler en het behoudt van uw pronkstuk in de winter zo optimaal mogelijk maakt? In de blog leest u een aantal tips die u en uw motor of scooter door de winter helpen!

Beenkleed

Bent u één van die bikkels of enthousiastelingen die de hele winter stug doorrijdt? Dan raden wij een beenkleed van harte aan. Het beenkleed zorgt ervoor dat uw benen een extra beschermlaag tegen de koude wind krijgen. Deze extra beschermlaag wordt geboden zonder dat u hierdoor beweegruimte inlevert.

Beschermhoes

Laat u uw tweewieler liever stil staan in de koude maanden van het jaar? Dan raden wij aan om deze op te bergen in een berging. Mocht u zich niet in de positie bevinden dat dit mogelijk is kunt u altijd gebruik maken van een beschermhoes. Tegenwoordig zijn er zelfs beschermhoezen beschikbaar die qua vorm rekening hebben gehouden met het windscherm dat op een scooter of motor geplaatst kan worden.

Handvatverwarming

Kent u dat? U rijdt op de snelweg met uw motorhandschoenen aan en toch krijgt u koude vingers? Wanneer u lange tijd met hoge snelheid over de weg rijdt komt het voor dat uw vingers lange tijd niet bewegen. Koude handen kunnen voor oncomfortabele en gevaarlijke situaties op de weg zorgen. Maak daarom gebruik van handvatverwarming. Handvatverwarming doet precies wat de naam al prijs geeft en zorgt ervoor dat u warme handen behoudt hoe koud het buiten ook is. De handvatverwarming van Oxford staat in de markt bekend als topkwaliteit en is daarom onze tip van de maand!

Bestel eenvoudig en snel op Helmetcity.nl

Op helmetcity.nl besteld u eenvoudig en snel online al uw scooter en motor benodigdheden. Van assecciors, sloten tot een breed aanbod aan helmen. Ga veilig op weg met de producten van Helmetcity.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *