Als je nog geen ervaring hebt met Philips Hue dan kan ik je vertellen dat je een hoop mist! De lampen van Philips zijn een ware hit wereldwijd. De Hue lampen zijn namelijk niet alleen in Nederland zeer populair. Deze producten zijn namelijk algemeen bekend vanwege de kwaliteit en slimme opties. We vertellen je graag meer over de lampen van Philips Hue.

Eenvoudig bedienbaar

De Philips Hue lampen moet je koppelen aan de Philips Hue Hub. Het is zeer belangrijk dat je deze ook in huis hebt omdat je ze anders niet kan bedienen. Op het moment dat je al je beschikbare Hue lampen hebt geconnect, en eventueel hebt gekozen voor slimme stekkers, kan je aan de slag met de App van Hue. Hiermee kan je een scene aanmaken per kamer. Ik leg je er hier meer over uit.

Scene woonkamer

Stel je hebt het licht boven de bank, een lightstrip achter de tiv en een Playbar achter je bank dan kan je daar een scene van maken. Hiermee kan je er vervolgens voor kiezen om al deze lampen tegelijk aan te (laten) zetten. Daarnaast kan je ook nog eens iedere lamp afzonderlijk bedienen.

Dit zorgt er voor dat je dus niet voor alle lampen in huis afzonderlijk het aan en uitknopje moet indrukken. Door scene’s aan te maken kan je optimaal genieten van de slimme verlichting van Hue.

Kleuren pallet

Heb je lampen in huis die van kleur kunnen veranderen? Dan is de Hue app helemaal ideaal. De Philips Hue lampen kan je via de app namelijk van kleur laten veranderen. Dit is super tof als je lightstrips achter je tv gebruikt die je dus op ieder gewenst moment groen, rood of blauw kan laten kleuren. En dat is niet alles. Je kan namelijk uit 1 6miljoen kleuren kiezen. Keuze zat toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *