Elk jaar verschijnen er weer nieuwe interieurtrends. Dit kunnen bepaalde kleuren zijn die veel teruggezien worden in interieurstijlen, maar ook materialen en decoratie voor in huis. Je hoeft natuurlijk niet met elke trend mee te gaan, maar toch is het wel leuk om af en toe je interieur een opfrisbeurt te geven. Wil jij je interieur ook een make-over geven zonder al te veel aanpassingen? Lees dan vooral even door.

Kleuren veranderen

Een makkelijke manier om je interieur snel een nieuwe look te geven, is door de kleuren in je interieur te veranderen. Dit kunnen de kleuren op de muren zijn, maar ook decoratie in een bepaalde kleur. Zo kun je bijvoorbeeld een muur in je woonkamer schilderen in een andere kleur. Ga naar een verfwinkel en kies een kleur die goed past bij je vloer en de overige meubels. Je kunt natuurlijk ook wat extra uitpakken en gelijk de meubels mee verven in dezelfde of een bijpassende kleur. Verder kun je kleuren van decoratie ook makkelijk aanpassen. Verwissel bijvoorbeeld je kussenhoezen of koop een vloerkleed in leuke kleuren!

Accessoires en decoratie

Het veranderen van de accessoires in huis heeft de minste impact op je interieur. Zoals we net al benoemden kun je de kleuren van je decoratie in huis veranderen, maar je kunt natuurlijk ook voor een compleet andere look gaan. Is je interieur nu bijvoorbeeld vrij landelijk? Vervang dan een aantal accessoires en vervang deze voor decoratie en accessoires gemaakt van glas en staal. Zo heb je binnen no-time een industrieel interieur! Het voordeel van het vervangen van accessoires is dat het relatief goedkoop is én je om de zoveel tijd dus weer nieuwe accessoires kunt aanschaffen. Zo zit je niet vast aan één bepaalde interieurstijl en kun je dus makkelijk meegaan met de trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *