Jezelf onderscheiden van andere bedrijven doe je zo

Tussen talloze bedrijven is het fijn om je te onderscheiden op een positieve manier. Daar zijn natuurlijk verschillende tips voor te verzinnen. Maar van bioscopen tot aan warenhuizen, is de aankleding van je bedrijf misschien wel het belangrijkst. Hoe doe je dat precies?

Toegepaste technologie

Vandaag de dag is technologie een groot onderwerp in onze samenleving. Voor de aankleding van je bedrijf is de inzet van technologie een groot voordeel, zowel functioneel als visueel. Het bedrijf ZetaDisplay passen de nieuwste analytics toe om zo op de behoeften van een bedrijf in te spelen. Op deze manier wordt een boodschap op het juiste moment met de juiste impact uitgezonden. Hierdoor is deze tip voor elk soort bedrijf relevant.


Visuele ervaring

Misschien gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij het woord videowall, maar iedereen kent het wel uit het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan de laatste keer dat je bij een bioscoop bent geweest, dan zie je altijd wel schermen waar de filmagenda op staat of een trailer op af wordt gespeeld. Of wanneer je in een warenhuis loopt, je de korte beauty commercials op grote schermen voorbij ziet komen. Dit zijn dus Videowalls. Als je erover nadenkt zijn er talloze bedrijven die deze vorm van technologie inzet en dan weet je misschien ook nog wat voor gevoel je dat als consument kan geven. Het is namelijk tóch fijn als je ziet hoe mooi de nieuwe producten zijn, die je net in de mandje had gegooid.


Publiek

Naast de retail en in de bioscoop, zijn er nog veel meer plekken waar deze technologie wordt gebruikt; ziekenhuizen, culturele instellingen of andere openbare gelegenheden. Het bijzondere hiervan is, dat het je een bijzondere visuele ervaring of duidelijke informatie kan geven. En dat, terwijl je het als publiek niet eens altijd bewust door hebt. Daarom is dit dé manier om je bedrijf naar een hoger level te tillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *