KSZ Transport

Koeltransport, is dat wat je zoekt?

Ben jij al een erg lange periode op zoek naar informatie over het vervoeren en ophalen van koeltransport of wil jij gewoon in het algemeen iets meer te weten komen over dat soort transport? Dan is dit de juiste plek voor meer informatie hierover. Bepaalde spullen of middelen moeten soms vervoerd worden met andere temperaturen dan andere producten en daarvoor bestaat deze sector. De vrachtwagen heeft een grote ladingsruimte die tot dertig graden onder nul kan gaan en dus de producten enorm koel kan houden tijdens de reis maar hij kan ook tot dertig graden boven nul om zo andere producten te vervoeren. De vrachtwagens hebben allemaal de nieuwste technologie en zo kan je ook bekijken hoe koud de ladingsruimtes van de vrachtwagen zijn waar jouw producten in liggen. Lijkt dit je wat? Neem dan een kijkje op de website! 

Wat wordt vervoerd?

Vaak in de koeltransport zijn de goederen die vervoerd worden producten die snel bederven zoals fruit en groentes. De laadruimte kan ook in meerdere vakken worden opgedeeld om zo veel verschillende producten mee te kunnen nemen op verschillende temperaturen. Er is vaak een systeem aanwezig waarmee ze de temperaturen bepalen de gehele reis. Om internationaal te mogen gaan rijden zal je eerst de vrachtwagen ATP moeten laten keuren, dit geldt trouwens ook voor vervoeren over de grens in het algemeen. Dus ook bij het vliegen, varen en ondergronds zal je eerst het moeten laten keuren. 

HACCP

Mocht jij levensmiddelen willen gaan vervoeren zal de HACCP regeling naar voren komen om zo alles beter te laten verlopen. Het is een controlesysteem in de koeltransport waarbij er speciale regels gelden en een speciale checklist is om zo geen fouten te maken. Vaak heeft de chauffeur een HACCP handboek aanwezig waar van alles hierover in staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *