Kunstplanten: nep hoeft niet lelijk te zijn

Kunstplanten lijken tegenwoordig steeds meer op echte planten. Toch zijn er een hoop mensen die een taboe hebben op kunstplanten, dit komt omdat je een aantal jaar geleden wel makkelijk echte planten en kunstplanten kon onderscheiden. Tegenwoordig kun je dat verschil bijna niet meer onderscheiden, dit komt omdat kunstplanten tegenwoordig gemaakt worden van een ander materiaal. Ook brengt een kunstplant een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je een kunstplant geen water te geven en kan een kunstplant vrijwel overal staan. In dit artikel kun je  een aantal kunstplanten bekijken die net echt lijken. 

planten die net echt lijken 

De kunstplanten van Easyplants lijken allemaal net echt maar we zullen een paar planten er tussen uit halen. Deze planten hebben allemaal een goede kwaliteit en lijken net echt. 

Ficus 

Er bestaan veel verschillende soorten van de ficus. Als mensen een kunstplant aanschaffen is dat een ficus . Een ficus geeft namelijk een frisse uitstraling aan het interieur. De ficus ook een goede sfeer, dit komt omdat de bladeren van Ficus verschillende kleuren groen bevatten. Ook heeft de kunstmatige vorm van de FIcus wel dezelfde glans als de echte Ficus. De verschillende groene bladeren en en de glans die over kunstplant zit maakt de plant realistisch. 

Dracaena

De plant willen we ook even toelichten. Bij deze plant kun je het verschil eigenlijk ook nauwelijks zien, dit komt omdat de bladeren en de stengels alle kanten op groeien. De echte Dracaena heeft namelijk precies hetzelfde. De echte plant en de kunstplant worden hierdoor moeilijk uit elkaar gehouden  

Bloemen

Er bestaan tegenwoordig niet alleen kunstplanten die er net echt uitzien, ook zien er bloemen die echt net echt lijken. Ook hiervan zullen we enkele kunstbloemen toelichten. 

Hortensia

Hortensia is een kunstbloem die vaak gekozen wordt. De hortensia staat voor dankbaarheid en schoonheid. De kunstbloemen zijn leuk om te gebruiken in een bosje bloemen. ook is de kunstbloem leuk om neer te zetten op de  dressoir kast. De hortensia is er veel verschillende kleuren, doordat er veel keuze is lijkt de bloem net echt. De structuur van de bloem is ook net echt en komt hierdoor natuurlijk over. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *