Het hebben van een website is een ding, maar als je hoger wilt scoren in de zoekmachines van Google is het van belang dat je seo links naar je website laat linken voor een hogere autoriteit. Link building in seo is namelijk een essentieel onderdeel als je een betere positie wilt behalen in de zoekmachines. Hierbij is het echter wel goed om te benoemen dat linkbuilding in seo gepaard gaat met veel tijd. Om deze reden is het aan te raden om links bij een externe in te kopen. Maar aan welke links moet je dan denken? We zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal verschillende type links zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het inkopen van links. Linkbuilding uitbesteden is in deze situatie het beste wat je kunt doen.

Het plaatsen van persberichten op nieuwswebsites

Een van de mogelijkheden voor het krijgen van links die van hoge kwaliteit zijn is het schrijven van persberichten op nieuwswebsites. Hierbij is het de bedoeling dat je een bericht plaatst op een nieuwswebsite die autoriteit heeft. Deze type linkbuilding wordt ook wel gekwalificeerd als PR linkbuilding. Naast het genereren van een beter linkprofiel zorgen deze links namelijk ook voor meer verkeer naar je website. Hierbij is het wel goed om te benoemen dat het vergaren van links via nieuwswebsites gepaard gaan met meer kosten dan reguliere blogs websites. Hou hier dus altijd rekening mee.

Het kopen van links op een groot publisher netwerk van blogs

Een andere methode om links te vergaren is het kopen van links bij een partij die een publisher netwerk heeft. Hierbij bied een partij een groot netwerk aan van verschillende blogs. Op deze blogs kunnen dan weer links geplaatst worden. Via deze methode is het mogelijk om enorm veel links te krijgen binnen korte periode omdat de kosten ook minder zijn. Hierbij is het wel van belang dat je kijkt naar gerelateerde blogs. Als je dit namelijk niet doet, zul je merken dat je veel spam krijgt en dit wil je absoluut voorkomen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van deze links? Linkbuilding uitbesteden is echt een goede optie als het op publisher netwerken aankomt.

Het aanvragen van backlinks op startpagina’s

Tot slot is er ook nog een mogelijkheid om tegen relatief lage kosten links te krijgen vanuit startpagina’s Het krijgen van startpagina’s links is zeker aan te raden. Echter, is het wel goed om dit te minimaliseren. Als je namelijk te veel links krijgt zul je merken dat dit een negatieve impact heeft en dat is natuurlijk niet hetgeen wat je wilt bereiken. Wil jij alle drie de mogelijkheden in je profiel hanteren, dan is het goed dat je contact opneemt met een specialist. Hierdoor weet je zeker dat de strategie op een correcte wijze wordt toegepast en voorkom je eventuele verrassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *