dymo 4XL labels

Als je als particulier of als bedrijf regelmatig pakketjes verzendt, dan ga je jezelf ongetwijfeld eens afvragen of je dit niet op een effectievere manier kunt doen dan alles handmatig opschrijven, intypen, printen en plakken. Handmatig werken betekent namelijk ook hier dat het tijdrovend is. Met Dymo 4XL labels zou dit alleszins een stuk sneller en eenvoudiger in z’n werk gaan. Dit zijn labels die vanwege hun grootte bij uitstek geschikt zijn om verzendgegevens op te kunnen printen, maar ook een barcode kun je hierop kwijt. Lees hieronder welke pluspunten 4XL labels nog meer hebben en welke printer je nodig hebt om deze labels mee te kunnen printen.

dymo 4XL labels

Pluspunten 4XL labels

Ten opzichte van labels van andere merken of uitvoeringen hebben Dymo 4XL labels de volgende voordelen:

  • Het belangrijkste is en blijft het formaat van 104 bij 159 millimeter, wat groot genoeg is om alle benodigde informatie erop kwijt te kunnen.
  • Deze labels zijn uitermate bekend bij grote vervoersbedrijven als DHL, DPD en GLS. Gebruikmaken van deze labels zal je samenwerking met deze belangrijke vervoerders dus goed doen. 
  • Dymo 4XL labels zijn thermische etiketten die worden geprint door middel van hitte. Hier komt dus geen inkt bij kijken.

Let op welke printer je gebruikt

Als je inmiddels overtuigd bent van de positieve aspecten van de Dymo 4XL labels en je wilt er daadwerkelijk van gebruik gaan maken, dan dien je je wel even te beseffen dat je hiervoor de bijbehorende labelprinter dient te gebruiken. Je zult dan dus moeten zorgen voor de aanwezigheid van een Dymo 4XL printer, ook wel Dymo LW 4XL genoemd. Als je deze printer en de labels eenmaal in huis hebt en je hebt er contact mee gelegd met je computer, dan heb je overigens weinig omkijken meer naar dit apparaat, dat simpelweg doet wat het moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *