C.P Company is een kledingmerk dat in 1971 is opgericht in Italië. De oprichter van het merk is Massimo Osti. Osti was niet alleen de oprichter van dit merk, maar ook van Stone Island. Het merk heette vroeger Company, maar de naam is door een rechtszaak veranderd naar de huidige naam. De kleding van het merk is geïnspireerd op werkkleding en op de kleding van militairen.

Het vest

Een zeer populair product dat het merk verkoopt, is het cp company vest. De vesten van het merk hebben een avontuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, bijvoorbeeld in het groen, wit of zwart. Het product heeft een effen patroon. De cp company vesten zijn gemaakt van 100% katoen en kwalitatief super goed! De vesten van het merk zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. De vesten zijn afsluitbaar met een rits en bevatten een merk patch op de rechter mouw. Ook heeft een vest twee zakken die afsluitbaar zijn door middel van een rits. De pasvorm van het kledingstuk is slim fit.

Waar je het kunt kopen

De kleding van C.P. Company wordt verkocht op sites en in winkels. Een voorbeeld van een site waar het cp company vest verkrijgbaar is, is op Hansvoortman. Voor andere kleding van het merk kun je ook kijken op Hans Voortman verzendt zijn kleding gratis vanaf €60 en ook retourneren is gratis. Voor 21:00 besteld op een werkdag, is de volgende werkdag in huis. Kortom, genoeg redenen om iets te bestellen op deze site! Wanneer je je kleding liever in een winkel haalt in plaats van dat je het op een site bestelt, kun je ook de Hans Voortman winkel in Rijssen bezoeken!