Bekijk de prachtige trilby hat bij Hatland. Op de site zie je prachtige hoeden zoals de Willows, een hoed zoals een hoed behoort te zijn. Maar ondanks dat het mooi om te zien is, geeft een trilby hat veel draagcomfort en is het meer dan een accessoire. Een hoed houdt in de zomer het hoofd koel en geeft bescherming tegen zonlicht. Iemand die in de zomer een hoed draagt, zoals de stijlvolle trilby hat, hoeft niet zoveel zonnebrandcrème met een beschermingsfactor op het gezicht te smeren dan iemand zonder hoed. Maar Hatland heeft meer te koop dan de trilby hat.

Hatland heeft een enorme collectie hoeden

Naast de trilby hat heeft Hatland andere hoeden voor hem en haar. Aan de linkerzijde van de site kun je filteren of je specifiek een hoed voor dames of heren zoekt. Dan daarbinnen een strohoed, of katoenen hoed en dan nog specifieker een waterafstotende katoenen hoed. Je kan dus heel speciaal op zoek naar de hoed die jij wilt hebben en in welke omstandigheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij de outdoor hoeden, daar tref je hoeden aan waar je zo mee op safari kan gaan, of het vissershoedje. Lees op de site eens over UPF50+, een hoed die veel bescherming geeft tegen zonlicht en daardoor geschikt is als strandhoed.

Naast hoeden ook petten en mutsen

Een hoed is meestal chique, een pet veelal sportief. Ook al zit hier een duidelijke overlap in, petten die als gekleed kunnen doorgaan en hoeden als typische vrijetijdskleding. Nu heeft de tribly geen concurrent aan een pet, maar andere hoeden weer wel. Hatland heeft een flinke collectie petten, en het is de moeite waard om dat te bekijken. Bovenaan de de site staat de navigatie, en daar kun je petten selecteren. Aldaar kun je ook mutsen selecteren, en daar zie je evenals bij de hoeden en petten, veel verschillende kleuren en stijlen. Bekijk de site van Hatland, alles is van goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *