Als ondernemer bent u waarschijnlijk van klein naar groot gegroeid. Telkens kwam er een deel bij in de onderneming. Ook de administratieve zaken hierrond werden uitgebreid. Na zovele jaren is uw administratie, uw bedrijfsprocessen of bijvoorbeeld uw verkooporganisatie zeer complex geworden. We zien vaak in grote ondernemingen dat iedere afdeling als het ware op zijn eilandje functioneert. Software op maat is dé oplossing als u weer volledig grip wilt krijgen op uw ondernemingsprocessen.

Wat doet software op maat?

Zoals het woord het zegt, software op maat doet precies wat u wenst. Goed entrepreneurship draait om optimaal functioneren van alle bronnen: grondstoffen, personeel, budget… Om deze zo efficiënt mogelijk te laten werken, worden ze het beste geautomatiseerd en aan elkaar gekoppeld. Voorbeelden van software op maat zijn:

  • planning van a tot z binnen uw onderneming
  • registratie van gegevens
  • formulieren digitaliseren
  • rapportages opmaken
  • magazijn- en voorraadbeheer
  • apps op maat

Dit is slechts een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is. De organisatie die voor u de software op maat ontwikkelt, helpt u graag om precies die software te installeren die voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Ontdek de voordelen van op maat software

Een groot voordeel van software op maat is centralisatie. U als ondernemer kunt aan elke medewerker de toestemming geven om in het systeem te kijken en/of te werken. Zo zal een sales medewerker bijvoorbeeld de boekhouding betreffende zijn klanten kunnen raadplegen en zien hoeveel openstaande facturen hij heeft. De inkoper van grondstoffen kan de bestellingen raadplegen en op basis daarvan proactief de nodige producten aankopen voor de productieafdeling. Aan de receptie kan men iedere (in het systeem geregistreerde) klant raadplegen en met de nodige aandacht omringen. Uw HR-afdeling kan extra personeel aantrekken of cursussen organiseren wanneer er een vermeerdering of wijziging in de productie op komst is. Zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Er zijn talloze voordelen. Ontdek ze gewoon en u ziet binnenkort aan uw winstmarge wat software op maat voor u doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *