Vier bekende winkels en diensten in Rotterdam

In Rotterdam zijn vele bekende winkels te vinden. Veel mensen gaan naar Rotterdam toe om te winkelen en dat is volledig terecht. Met een aantal pareltjes kun je ook flink slagen als het gaat om inkopen doen. In deze blog bespreek ik vier winkels en diensten die enorm bekend zijn in Rotterdam. Mocht je een bezoek brengen dan is het aan te raden om daar even langs te gaan en te genieten van bijvoorbeeld een nieuw kapsel.

Kapper Schorem

Een van de bekendste begrippen in Rotterdam is toch wel Schorem Barber Rotterdam. Dit is de plek om een nieuw kapsel te nemen. Deze professionele kapper zorgt ervoor dat je er weer fris en fruitig uit komt te zien. Heerlijk als je bijvoorbeeld een avondje wilt gaan stappen.

Bijenkorf

Ook in Rotterdam is een Bijenkorf te vinden waar je enorm toffe dingen aan kunt schaffen. Van kleding tot huishoudelijke producten, alles is te vinden in de winkel die ligt in het centrum van Rotterdam. Kom je in Rotterdam dan moet je zeker even langs.

Oliebollenkraam bij de Koopgoot

Naast de Koopgoot kun je heerlijke oliebollen kopen. Deze met poeder bedekte lekkernijen zijn top om na een bezoek aan de Bijenkorf op te eten. Geniet daarom van de kraam zolang die er staat. Je krijgt er zeker geen spijt van.

McDonalds Coolsingel

Misschien niet het eerste waar je aan denkt op het moment dat je een dagje Rotterdam gaat. Maar deze McDonalds is verkozen tot mooiste van Europa. Dit glazen gebouw heeft een fantastische uitstraling waardoor je kunt genieten van het eten in combinatie met het gebouw om je heen. Door de glazen wanden zie je enorm veel van de stad om je heen. Zeker geen verkeerde plek om van een lekkere hamburger te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *