Wat jij moet weten over vaping

Vaping vervangt voor steeds meer mensen de traditionele sigaret. Hoewel we zeker niet kunnen stellen dat vaping gezond is, kan een elektronische sigaret wellicht een beter alternatief zijn voor degenen die graag eentje op willen steken. Sinds vapen een populaire manier is geworden in plaats van het roken van tabak, worden de mogelijke voordelen van vapen steeds meer erkend. Tegenwoordig zijn er meer vape-gebruikers dan ooit en is het zelfs een trend geworden om te vapen.

In dit artikel gaan wij kort in op de belangrijkste feiten die jij moeten weten over elektronische sigaretten.

De voor- en nadelen van vapen

Een van de belangrijkste voordelen van vapen is de mogelijkheid om de hoeveelheid nicotine die je binnenkrijgt te controleren. E-liquids zijn er in verschillende nicotinesterktes, variërend van 0 nicotine tot 36 mg nicotine. Daarnaast kan de geur van rook bij het roken van sigaretten urenlang op de handen, kleding en haren van de roker blijven hangen. Om de nare geur van traditionele tabaksrook voor altijd te elimineren, kun je overwegen over te stappen op een elektrisch alternatief zonder blijvende geur.

Mocht je een alternatief zoeken voor jouw normale sigaret, denk er wel over na dat vapen nog net zo verslavend kan zijn als tradtioneel roken. Hoewel de e-sigaret als hulpmiddel kan worden gebruikt om af te komen van een normale sigaret, wordt vapen nog steeds niet aangemerkt als een effectief hulpmiddel om volledig te stoppen met roken. E-sigaretten bevatten alsnog werkzame stoffen zoals nicotine, waardoor het niet aangewezen kan worden als een hulpmiddel om volledig te stoppen met roken.

Welke vape is geschikt voor jou?

Ben je op de hoogte van de voor- en nadelen van vapen en op zoek naar het kopen van een elektrische sigaret? Neem dan eens een kijkje op www.e-smokewinkel.nl/. Het zeer uitgebreide aanbod kan ervoor zorgen dat de beginnende damper door de bomen het bos niet meer kan zien. Maak daarom gebruik van onze keuzehulp om de juiste starterset te vinden voor jouw vapegear!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *