Wat kost een bootje huren in Amsterdam?

Een bootje huren in Amsterdam is niet alleen voor de rijken en beroemdheden. Het is zelfs heel betaalbaar. Zeker als je een sloep huurt en de kosten deelt. De meeste bootverhuurprijzen beginnen bij slechts 79, – voor een tocht van drie uur, met maximaal zes personen aan boord. Dat is de beste deal voor het huren van een boot in Amsterdam. U kunt dus meer geld uitgeven aan lekker eten en drinken om mee aan boord te nemen. Dit valt dus reuze mee en is erg populair onder de toeristen die naar Amsterdam komen.

Waar ga je naar toe met je boot?


De meeste boten zijn ideaal om het centrum van Amsterdam te verkennen. Alle hoofdgrachten -zoals Prinsengracht, Keizersgracht, Herengracht en Singel- zijn bereikbaar met deze boten. En dat geldt ook voor de kleinere grachten in de Jordaan en de rustigere grachten in de oostelijke binnenstad, inclusief het charmante Plantagebuurt. Zelfs enkele grotere centrale waterwegen zoals de majestueuze Amstel en het fascinerende Oosterdok zijn geen probleem.

Om veiligheidsredenen zijn het IJ, Kostverlorenvaart, Nieuwe Herengracht en Nieuwe Meer strikt verboden.

Checklist van te voren

  • Meestal kunt u uw eigen ‘crew’ kiezen. Wie worden de gelukkigen: je vrienden, je familie, je (eerste) date? Of een paar collega’s?
  • Lekker eten en drinken. U kunt het beste gaan winkelen voordat u uw boot ophaalt, zodat u optimaal kunt genieten van uw huurtijd op de boot.
  • Passende kleding. Je hoeft er niet uit te zien als een professionele kapitein. Maar we raden je aan om goed naar de weersvoorspelling te kijken. Zo weet je wat je aan moet trekken, variërend van alleen badkleding en zonnebril tot een warme jas met muts en handschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *