We zien dat er steeds meer mensen problemen ervaren van verminderende reuk of smaak mede dankzij Corona ofwel Covid-19. Op het moment dat je dit bent opgelopen zien we dat de smaak en of reuk ook een tijdje verloren gaat. Hierdoor leer je dus ook dat het hebben van reuk en smaak iets is wat je niet wilt missen. Wist je dat er heel veel mensen rondlopen die dit altijd al hebben? We vertellen je er meer over.

Nederland

Er is weinig over bekend maar er zijn naar schatting tussen de 250.000 en 300.00 mensen in Nederland die leiden aan een lichte tot erge vorm van reuk- en/of smaakstoornissen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend voor de mensen die hieraan leiden. Want als jij al te maken hebt gehad met Covid-19 dan weet je hoe vervelend dit is. Deze mensen moeten hier misschien wel hun hele leven mee leren leven.

Informatie winnen

Op de website reuksmaakstoornis.nl kan je veel informatie vinden over deze stoornissen. Namelijk wat het is, hoe je er mee om kan gaan en nog veel meer. Doordat er een behoorlijk gebrek aan waardevolle en betrouwbare informatie is deze website ontstaan. Daarnaast kunnen mensen met deze ervaringen dit ook delen. Hierdoor is deze website een behoorlijk belangrijke informatiebron voor veel mensen.

Wanneer je last hebt van enige vorm van reuk of smaakstoornis kan ik je zeker aanraden om deze website eens goed te bekijken. Je leert er een hoop van en kan hierdoor misschien wel beter met de stoornis omgaan. Daarnaast is het ook fijn als je jouw eigen ervaringen kan delen met soortgelijken. Hierdoor begrijp je elkaar goed en is het ook prettig om af en toe even te klagen! Heb jij dus last van reuk of smaakstoornis? Bekijk de website dan eens goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *