Nog nooit in Frankrijk geweest? Dan heb je er vast een hoop over gehoord en gezien in films en series. Een groot, mooi land met lekker eten, lekker weer, een grote geschiedenis en nog veel meer! Ben je vaker in Frankrijk geweest? Dan weet je al wat meer. Misschien kun je dit keer een nieuwe plek bezoeken of een andere soort vakantie plannen! Laten we eens kijken naar de Franse cultuur!

Ontdek de cultuur en het eten!

Frankrijk heeft een rijke cultuur en iedere streek heeft weer iets anders te bieden. Verder zijn we allemaal bekend met de Franse keuken. De bourgondische cultuur zien we hier direct in terug. Door verschillende steden en eventueel streken te bezoeken kom je een hoop tegen wat je leert over de Franse cultuur. Dit maakt het erg interessant de hele vakantie lang!

Ontdek de natuur!

Frankrijk heeft een prachtige natuur. Zo zien we dat het in het zuiden steeds warmer wordt en we steeds meer kunnen genieten van het Zuid Europese klimaat. Ben je alleen nog maar in grote Franse steden geweest of wordt dit je eerste keer in Frankrijk? Huur een vakantiehuis Zuid Frankrijk in een van de bekendste streken. Je kunt er een hoop doen! Zo is het vaak kindvriendelijk, kun je er sporten uitoefenen, goed uitrusten en nog veel meer!

Plan een Franse tour in

Je kunt ook de hele zomer door Frankrijk touren met je auto. Beginnen in het noorden en eindigen in het zuiden. Je zult zien waar de verschillen in zitten en wat voor jou leuker is. De een houdt van de drukte en verblijft liever in steden zoals Parijs, de ander houdt van luxe en kijkt liever de hele dag naar mooie auto’s en jachten. Zo is er voor iedereen iets moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *