Het nieuwe jaar is alweer aangebroken en dit betekent ook dat er weer nieuwe trends opduiken op het gebied van mode en sieraden! Bij dit nieuwe jaar hoort niet alleen een nieuwe kledinggarderobe, maar ook nieuwe sieraden! Of je nu met alle trends meegaat of een paar kiest waar jij je fijn bij voelt, het is natuurlijk wel zo handig als je weet wat de trends precies zijn. Deze zetten wij graag voor je op een rij in dit artikel! Lees snel verder!

Grove sieraden

Grove schakelarmbanden en ringen zijn weer terug van weggeweest! Deze trend staat op nummer 1 voor het nieuwe jaar. Deze trend was al eerder zichtbaar natuurlijk, vooral door de sieraden van Buddha to Buddha. Deze grovere sieraden zijn op verschillende manieren te dragen. Zo kun je een outfit heel stoer maken met meerdere grovere sieraden. Maar je kunt je look ook klassiek maken door elegante kleding te dragen met één grover sieraad, dat dient als blikvanger.

Parels

Parels waren vroeger al super trendy en zullen komend jaar ook veel te zien zijn in het modebeeld. Sieraden met parels passen echt overal bij en je kunt het met meerdere sieraden combineren. Zo kun je een parel ketting dragen met parel oorbellen, maar je kunt de parels ook combineren met sieraden met steentjes en dergelijken. Parels zijn heel klassiek en geven een outfit net even dat beetje extra dat het nodig heeft.

Goud

Het afgelopen jaar werden gouden sieraden steeds populairder. Komend jaar gaat deze trend ook flink doorzetten. We gaan vooral veel gouden oorbellen zien. Het is een trend om meerdere gouden oorbelletjes in één oor te dragen en dit te combineren met een leuk gouden armbandje of ketting. Vooral gouden oorbellen met creolen en steentjes zijn erg gewild.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *