Zo werk je al die snoeren en kabels weg!

Snoeren en kabels die door elkaar liggen kunnen erg vervelend zijn, helemaal tijdens het werken. Je wilt natuurlijk niet dat heel je bureau vol ligt met kabels van je computer en andere benodigdheden, wat je afleidt tijdens het werken. Maar hoe los je dit nu verstandig op? Wij vertellen je er graag meer over in dit artikel. Lees dus snel verder!

Je bureau

Zoals we net al benoemden is het erg vervelend als je allerlei snoeren en kabels hebt liggen op je bureau. Toch ontkom je hier niet aan. Zeker niet als je werkt met meerdere schermen en apparaten. Daarom is het goed als je dit weg kan werken door middel van kabelmanagement. Tegenwoordig zijn er speciale bureaus te koop waar dit al in zit. Je kunt het zien als een soort gat in het bureau, waar alle kabels in weggewerkt worden. Ook kun je de kabels aan elkaar vast maken, zodat ze niet verspreid over je bureau liggen.

Kabeldozen

Verder zijn kabeldozen en andere designoplossingen ook zeer succesvol om snoeren en kabels weg te werken of op te rollen. Deze kabeldozen kun je overal neerleggen waar je wil. Denk bijvoorbeeld achter de tv of achter de bank. Allerlei kabels kun je vervolgens in deze doos stoppen en op een plek leggen wat niet opvalt. Sommige kabeldozen hebben een speciale uitkeping waar je de kabel ook nog eens omheen kunt rollen. Kabels zijn meestal vrij lang en zo kun je dus het gedeelte van de kabel oprollen die je toch niet gebruikt. Op deze manier ligt het niet in het zicht.

Oplaadpunten bedekken

Als je een wand met stopcontacten hebt, zitten deze stopcontacten meestal allemaal vol met opladers en andere stekkers. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deze oplaadpunten te verweken in een kast of een la, zodat deze niet te zien zijn en je alle snoeren dus uit het zicht kan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *